facebook skype email
Rezervirajte online ili nazovite
+385 91 5922 561
SMJEŠTAJ
AKTIVNI ODMOR I TURE
SARAJEVO - VRELO BOSNE - TREBEVIĆ
  • SARAJEVO - VRELO BOSNE - TREBEVIĆ
  • SARAJEVO - VRELO BOSNE - TREBEVIĆ
  • SARAJEVO - VRELO BOSNE - TREBEVIĆ
  • SARAJEVO - VRELO BOSNE - TREBEVIĆ
  • SARAJEVO - VRELO BOSNE - TREBEVIĆ

SARAJEVO - VRELO BOSNE - TREBEVIĆ


Otputujte s nama u Sarajevo za 1. maj i uživajte u opuštenom ritmu čarobnoga grada u kojem se osjeća duh istoka i zapada, jedinstvena kulturna baština i mješavina vjera, vječno opjevana rijeka Miljacka.. Nazivaju ga olimpijskim gradom i europskim Jeruzalemom. Tko ga jednom posjeti uvijek mu se vraća!

POLAZAK:  01.-03.05.2020. - tri dana

POLAZAK:  06:00  Rijeka

POVRATAK:  u kasnim večernjim satima - Rijeka

MINIMALAN BROJ OSOBA:  40 osoba

CIJENA:  950,00 HRK

CIJENA FIRST MINUTE:  820,00 HRK do 15.04.2020.

Cijena uključuje:
- prijevoz turističkim autobusom prema programu
- dva noćenje s doručkom u 1/2 sobi u hotelu
-  voditelja putovanja
-  pripremu i organizaciju putovanja

Cijena ne uključuje:
- boravišnu pristojbu cca 2,5 KM
- ulaznice i sadržaje koji se naplaćuju, ulaznica za Vrelo Bosne cca 2 KM, žičara cca 20 KM
-  putno osiguranje (postoji mogućnost naknadnog ugovaranja osiguranja)

Način plaćanja:

- općom uplatnicom
- internet bankarstvom
- online karticama: Maestro, Mastercard i Visa
- za potvrdu rezervaciju obavezna uplata 400 kuna, a ostatak najkasnije 7 dana prije putovanja.

Napomene:
Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika, kao i pravo promjene satnice ili elemenata programa ako je to (zbog nepredviđenih okolnosti) neophodno, no obvezuje se program ispuniti u cijelosti.

Prilikom uplate rezervacije preporučujemo uplatiti: osiguranje od rizika otkaza putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage te dobrovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu.

1.dan

Polazak iz Rijeke sa Jelačićevog trga u 06:00 sati. Slijedi putovanje kroz Hrvatsku te Bosnu i Hercegovinu do njenog glavnog grada Sarajeva uz usputna zaustavljanja radi pauze za odmor. Po dolasku prošetat ćemo središtem grada kroz Baščaršiju - najatraktiviji dio grada, pješačka zona na kojoj se nalaze brojne suvenirnice, čevapdžinice, ugostiteljski objekti i građevine od povijesnog značaja za Sarajevo poput fontane Sebilj - simbol Sarajeva. Potječe iz 18. stoljeća a na njemu je sebiljdžija djelio vodu žednima. Slijedi slobodno vrijeme za vlastite programe. Predlažemo da isprobate poznate sarajevske čevape, baklavu, kafu. Smještaj u hotel u središtu grada. Možete uživati u sarajevskom noćnom životu u vlastitom programu. Noćenje u hotelu

2.dan

Doručak. Razgled grada u pratnji lokalnog vodiča. Posjetit ćemo Kazandžiluk - ulicu starih zanata, poznatu po obrtnicima koji su proizvodili bakreno posuđe, filđane i đezve iz kojih se i danas tradicionalno pije kava. Tu se nalazi Gazi Husrev – begov bezistan iz 16. stoljeća koji i danas služi kao mjesto trgovanja, Kuršumli medresa, Begova džamija – prva izgrađena džamija u Sarajevu iz 1462. godine, Ferhadija džamija, katolička katedrala Srca Isusova, Sahat kula, Inat kuća, Skenderija, Gradska vjećnica, Latinska ćuprija – most preko Miljacke koji je povezivao desnu obalu s dijelom grada gdje je stanovalo kršćansko stanovništvo. Nakon razgleda slobodno vrijeme u gradskom središtu za posjete muzejima, kupovinu suvenira, poznatih gastronomskih slastica, ručak.. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i odlazak žičarom na brdo Trebević – prekrasno izletište s kojeg ćemo uživati u pogledu na Sarajevo i planine koje ga okružuju. Okrijepiti se možete u ugostiteljskim objektima i vratiti u središte grada. Posjet Trebeviću je fakultativan pa oni koji ne idu ostaju u gradu u vlastitom programu. Navečer vam se pruža još jedna prilika da uživate u sarajevskom noćnom životu, šetnji uz rijeku Miljacku ili Baščaršiju, tradicionalnu večeru sarajevskih gurmanskih specijaliteta- ćevapa, bamije, sudžukica, raznovrsnih pita, baklava, hurmašica, tufahija i ostalih poslastica ..Noćenje u hotelu

3.Dan

Doručak i odjava iz hotela. Posjetit ćemo spomenik prirode Vrelo Bosne - izvor rijeke Bosne, popularno izletište Sarajlija u blizini Ilidže. To je prirodni park ispresijecan izvorima, potocima, jezercima i otočićima. Prošetati ćemo stoljetnom alejom platana i kestena zasađenih daleke 1894. godine. Diviti ćemo se uređenim parkovima, predivnim grmovima divljih ruža i ostalog bilja. Fijakeri su prepoznatljivi simbol ovog botaničkog, hidrološkog i morfološkog fenomena koji već više od 100 godina prevoze goste. Osviježiti se možemo u tamošnjim ugostiteljskim objektima po želji. Polazak za Rijeku u ranim poslijepodnevnim satima i dolazak u kasnim večernjim satima.
Cijena uključuje:
- prijevoz turističkim autobusom prema programu
- dva noćenje s doručkom u 1/2 sobi u hotelu
- voditelja putovanja
- pripremu i organizaciju putovanja

Cijena ne uključuje:
- boravišnu pristojbu cca 2,5 KM
- ulaznice i sadržaje koji se naplaćuju, ulaznica za Vrelo Bosne cca 2 KM, žičara cca 20 KM
- putno osiguranje (postoji mogućnost naknadnog ugovaranja osiguranja)
IZRAČUN CIJENE
- unesite kod za popust
Molimo Vas izaberite datum i broj osoba kako bi mogli izračunati cijenu!
Rezervirajte sa garantiranom sigurnošću, efikasno, brzo i sigurno.

Posebne ponude - smještaj


Adriatic active tours

Matulji, Opatija
Kvarner, Hrvatska
+385 91 5922 561
info@adriatic-active-tours.hr


Organiziramo ture, boravke i izlete prema Vašim željama. Ukoliko imate neko pitanje slobodno nas kontaktirajte:

POŠALJITE UPIT

Prijavite se na newsletter.