facebook skype email
Rezervirajte online ili nazovite
+385 91 5922 561
SMJEŠTAJ
AKTIVNI ODMOR I TURE
NOVA GODINA U KRAKOWU
  • NOVA GODINA U KRAKOWU

NOVA GODINA U KRAKOWU


Vodimo vas u magični Krakow - kraljevski grad, romantičan, zabavan, grad čarobne atmosfere, grad mladih koji će vas oduševiti!

POLAZAK:  29.12. - 01.01.2019.

POLAZAK:  20:00 Rijeka 

POVRATAK:  u kasnim večernjim satima - Rijeka

MINIMALAN BROJ OSOBA:  40 osoba

CIJENA:  1335,00 HRK

CIJENA FIRST MINUTE:  1235,00 HRK do 25.11.2019.

Cijena uključuje:
- prijevoz turističkim autobusom prema programu
- dva noćenja s doručkom u hotelu 1/2 sobi
- voditelja putovanja
-  pripremu i organizaciju putovanja
i osiguranje od odgovornosti

Cijena ne uključuje:
- ulaznicu u dvorac cca 10 eur po osobi
- boravišnu pristojbu cca 2 eur
- ulaznice i sadržaje koji se naplaćuju
-  putno osiguranje (postoji mogućnost naknadnog ugovaranja osiguranja)

Način plaćanja:

- općom uplatnicom
- internet bankarstvom
- online karticama: Maestro, Mastercard i Visa
- za potvrdu rezervaciju obavezna uplata 500 kuna, a ostatak najkasnije 7 dana prije putovanja.

Napomene:
Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika, kao i pravo promjene satnice ili elemenata programa ako je to (zbog nepredviđenih okolnosti) neophodno, no obvezuje se program ispuniti u cijelosti.

Prilikom uplate rezervacije preporučujemo uplatiti: osiguranje od rizika otkaza putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage te dobrovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu.

Vodimo vas u Krakow, gdje tradicija održavanja Novogodišnjeg sajma traje već stoljećima na istom trgu, te se trajno upisuje u kalendar zimskih događanja u centru grada. To uvelike utječe na promociju i prepoznatljivost Krakowa u Europi i u svijetu. Njihov pompozni karakter uvodi nas u blagdanski ugođaj te čini glavni trg još više raznobojnim i primavljivim. Trgovci nude širok izbor božićnih artikala, poput božićnih ukrasa za bor, ručnog rada, kućanske dekoracije, svečanu keramiku, proizvoda od vune i drva, umjetničkog stakla, nakita, suvenira, razglednica i kalendara. Može se probati bezbroj prigodnih jela, tradicionalnog dimljenog sira ˝oscypek˝, raznolikosti s roštilja s dodatkom specijalnog umaka od brusnice te popiti kuhano vino sa začinima ˝grzaniec galicyjski˝. Štoviše, ima tamo mnogo više za probati, npr. pečene bademe, orahe u karameli i kestene, fantastične medenjake i božićne kekse sa cimetom i tematskim ukrasima, slatkiše u čokoladi i marcipanu.

1. Dan - 29.12.2019. – RIJEKA - KRAKOW
Polazak autobusa u 20:00 sati iz Rijeke, s Jelačićevog trga. Noćna vožnja autobusom uz usputna zaustavljanja. Dolazak u Krakow u jutarnjim satima.

2. Dan - 30.12.2019. – KRAKOW
Razgled grada, koji je bio prijestolnica Poljske do 17.st. a također i jedan od religijskih, znanstvenih i kulturnih centara srednje Europe. Krakow se nalazi na listi svjetske baštine UNESCO-a zbog sačuvanog arhitektonsko - umjetničkog bogatstva. Opcionalni posjet kraljevskom dvorcu na brdašcu Wawelu s predivnim panoramskim pogledom na grad i rijeku Wislu, gdje je smješten kraljevski dvorac, jedna od najljepših renesansnih palača Europe i Katedrala, mjesto krunjenja poljskih kraljeva. Ovdje je doneseno bezbroj odluka koje su oblikovale poljsku povijest i živote građana. Također opcionalan posjet Podzemnom gradu na glavnom trgu, u čijoj blizini se također može posjetiti najstariju zgradu Krakowske Akademije ˝Collegium Maius˝. Noćenje u hotelu.

3. Dan - 31.12.2019. – KRAKOW
Doručak i mogućnost opcionalnog izleta u rudnik soli Wieliczka koji je podzemno carstvo s predivno ukrašenim i osvijetljenim prostorijama od kojih su neke na dubini i do 150 m. Ovaj UNESCOV rudnik soli sadrži i čuvenu kapelu sv. Kinge u kojoj se nalaze veliki lusteri napravljeni od soli s posebnim magičnim ugođajem. Povratak u Krakow i slobodno vrijeme za uživanje u božićnom sajmu, istraživanje i posjet prema vašim željama. Mogućnost dočeka na glavnom trgu u Krakowu. Noćenje u hotelu.

4. Dan - 01.01.2020. – KRAKOW - RIJEKA
Doručak, odjava iz hotela i vožnja autobusom prema Rijeci, uz usputna zaustavljanja. Dolazak u Rijeku u kasnim večernjim satima.
IZRAČUN CIJENE
- unesite kod za popust
Molimo Vas izaberite datum i broj osoba kako bi mogli izračunati cijenu!
Rezervirajte sa garantiranom sigurnošću, efikasno, brzo i sigurno.

Posebne ponude - smještaj


Adriatic active tours

Matulji, Opatija
Kvarner, Hrvatska
+385 91 5922 561
info@adriatic-active-tours.hr


Organiziramo ture, boravke i izlete prema Vašim željama. Ukoliko imate neko pitanje slobodno nas kontaktirajte:

POŠALJITE UPIT

Prijavite se na newsletter.