facebook skype email
Rezervirajte online ili nazovite
+385 91 5922 561
SMJEŠTAJ
AKTIVNI ODMOR I TURE
ADVENT VERONA I BUSSOLENGO
  • ADVENT VERONA I BUSSOLENGO
  • ADVENT VERONA I BUSSOLENGO
  • ADVENT VERONA I BUSSOLENGO

ADVENT VERONA I BUSSOLENGO


VODIMO VAS NA ADVENT U VERONU I BUSSOLENGO!

POLAZAK:  21.12.2019. 

POLAZAK: 06:00  Rijeka  06:15  Vrata Jadrana

POVRATAK: u kasnim večernjim satima - Rijeka

MINIMALAN BROJ OSOBA:  40 osoba

CIJENA:  250,00 HRK

CIJENA FIRST MINUTE:  240,00 HRK do 08.12.2019.

Cijena uključuje:

- prijevoz turističkim autobusom prema programu,
- voditelja putovanja,
- pripremu i organizaciju putovanja,

- osiguranje od odgovornosti.

Cijena ne uključuje:
- ulaznice i sadržaje koji se naplaćuju, ulaznicu u Bussolengo, cca 2 eur
- putno osiguranje (postoji mogućnost naknadnog ugovaranja osiguranja)

Način plaćanja:

- općom uplatnicom
- internet bankarstvom
- online karticama: Maestro, Mastercard i Visa

- mogućnost plaćanja u ratama: 50% iznosa prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 7 dana prije putovanja.

Otkazivanje izleta:

Uvjeti kod otkaza putovanja od strane putnika:
- do 10 dana prije polaska putnik ima pravo na povrat uplaćenog iznosa u cijelosti (100%),

- od 10 - 7 dana prije polaska putnik ima pravo na povrat 70% iznosa aranžmana,
- od 7 - 3 dana prije polaska putnik ima pravo na povrat 40% iznosa aranžmana,
- od 3 dana prije polaska do polaska i u slučaju nedolaska na polazak, putnik ne ostvaruje pravo na povrat uplaćenih sredstava.

Uvjeti kod otkaza putovanja od strane agencije:
- putnik ima pravo na povrat uplaćenog iznosa u cijelosti (100%)
- agencija se obvezuje da će povrat sredstava na račun putnika izvršiti najkasnije 7 dana od otkaza putovanja,
- otkaz putovanja od strane agencije moguć je do 5 dana prije polaska.

Napomene:
Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika, kao i pravo promjene satnice ili elemenata programa ako je to (zbog nepredviđenih okolnosti) neophodno, no obvezuje se program ispuniti u cijelosti.

Prilikom uplate rezervacije preporučujemo uplatiti: osiguranje od rizika otkaza putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage te dobrovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu.

PROGRAM PUTOVANJA:
Polazak iz Rijeke u 06:00 sa Jelačićevog trga, te u 06:15 sa Vrata Jadrana. Putovanje kroz Sloveniju i Italiju preko Trsta prema Veroni, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Posjetit cemo Božicno selo u mjestu Bussolengo izgrađenom prije 18 godina po uzoru na njemacki gradić Rothenburg. Uživat ćemo u čarobnoj romantičnoj cesti, raskosnim svjetlima, ukrasima, neodoljivim mirisima, Djedu Božićnjaku te jaslicama u prirodnoj veličini. Božićne pjesme ispunjavaju ambijent i pružaju nezboravan doživljaj. Zavirit ćemo u svijet patuljaka, vila, glazbenih kutija, božićnih ukrasa, poslati pismo Djedu Božićnjaku u čarobnoj šumi prepunoj tajni. Razgledati cemo brojne štandove maštovitih obrtnika koji prodaju svoje rukotvorine od drva, staklenih perli, mirisne svijeće, jedinstvene božićne cestitke ukrašene prešanim cvijećem. U predivnom božićnom ambijentu degustirat cemo i imati mogućnost kupiti božićne delicije i božićne poklone. Nakon toga poosjet Veroni, gradu Romea i Julije. To je grad najljepše ljubavne priče, koji je smješten na rijeci Adige. Naš voditelj/ica uputit će vas u sve što o Veroni treba znati i što vrijedi pogledati. Nakon čega slijedi slobodno vrijeme za uživanje u šetnji Veronom, posjet znamenitostima, shopping u odličnim i mnogobrojnim dućanima i štandovima sa proizvodima prigodnim za Božić, posjete muzejima, romantičnu šetnju. Možete razgledati sljedeće znamenitosti: Arena, Castel Vecchio, Piazza Bra, Julijina kuća sa poznatim balkonom, Piazza delle Erbe, Piazza dei Signori.
Provedite nezaboravan i jedinstven Advent ispod najveće Komete na svijetu koja izlazi iz Amfiteatra i spušta se na Piazza Bra. Kometa je visoka 100 metara i teška 88 tona te je najveća lukovna skluptura na svijetu. Kometa- Zvijezda simbolizira Božić i Kristovo rođenje u gradu Betlehemu pobratimu s Veronom. U Amfiteatru je najveća svjetska izložba jaslica i ostalih umjetničkih djela inspiriranih Božićem iz čitavog svijeta. Različite kulture na jednom mjestu predstavljene su kroz 400 eksponata posuđenih za ovu priliku iz najpoznatijih muzeja i privatnih zbirki. Spektakl će pojačati projekcije, glazba i svijetla.
Verona, grad pod zaštitom UNESCO, ugostit će „Christkindlmarkt“ iz grada blizanca Nuremberga u kojem se počeo slaviti Advent prije vise od 5 stoljeća. U 80 kućica pronaći cete tipićne razne njemačke domaće proizvode i sjajnu gastronomsku ponudu – bratwurst, kolač s kandiranim voćem Stollen, deliciju Lebkuchen, Glühwein, Bavarsko vino brule.
Sudjelujte u igri kićenja veličanstvenog stabla sreće, podržite pljeskom utrku stotinu Djedova Božičnjaka ukrašenim ulicama Verone, razveselite svoje djete susretom s Djedom Božićnjakom i vilama u „Začaranom vrtu“ i promatrajte njegovo začuđeno lice dok prima poklon na nekom neobičnom mjestu dok šetate osvjetljenim gradom.
U gradu besmrtne ljubavi Julije i Romea biti će sve romantično a ozračje ljubavi ujediniti će sve trgove na kojima raskošni božićni sajmovi nude najmaštovitije poklone i gastronomske delicije. Lokacije božićnih sajmova ; Piazza dei Signori, Cortile Mercato Vecchio, Ponte Pietra, Ponte di Castelvechhio, Piazza San Zeno, Piazza Viviani, Piazza Indipedenza, Via della Costa.
Povratak u Rijeku u kasnim večernjim satima.
Cijena uključuje:
- prijevoz turističkim autobusom prema programu,
- voditelja putovanja,
- pripremu i organizaciju putovanja,
- osiguranje od odgovornosti.

Cijena ne uključuje:
- ulaznice i sadržaje koji se naplaćuju
- putno osiguranje (postoji mogućnost naknadnog ugovaranja osiguranja)
IZRAČUN CIJENE
- unesite kod za popust
Molimo Vas izaberite datum i broj osoba kako bi mogli izračunati cijenu!
Rezervirajte sa garantiranom sigurnošću, efikasno, brzo i sigurno.

Posebne ponude - smještaj


Adriatic active tours

Matulji, Opatija
Kvarner, Hrvatska
+385 91 5922 561
info@adriatic-active-tours.hr


Organiziramo ture, boravke i izlete prema Vašim željama. Ukoliko imate neko pitanje slobodno nas kontaktirajte:

POŠALJITE UPIT

Prijavite se na newsletter.