facebook skype email
Rezervirajte online ili nazovite
+385 91 5922 561
SMJEŠTAJ
AKTIVNI ODMOR I TURE
ADVENT U KRAKOWU I BRATISLAVI
  • ADVENT U KRAKOWU I BRATISLAVI
  • ADVENT U KRAKOWU I BRATISLAVI
  • ADVENT U KRAKOWU I BRATISLAVI
  • ADVENT U KRAKOWU I BRATISLAVI
  • ADVENT U KRAKOWU I BRATISLAVI
  • ADVENT U KRAKOWU I BRATISLAVI
  • ADVENT U KRAKOWU I BRATISLAVI
  • ADVENT U KRAKOWU I BRATISLAVI
  • ADVENT U KRAKOWU I BRATISLAVI
  • ADVENT U KRAKOWU I BRATISLAVI

ADVENT U KRAKOWU I BRATISLAVI


PUTOVANJE U KRAKOW I BRATISLAVU IZ RIJEKE! Vodimo vas u čaroban Krakow,grad mladih i romantike, prepun zabave i magične atmosfere te Bratislavu, ljepoticu sa Dunava!

POLAZAK:  20.-23.12.2019.

POLAZAK:  06:00  Rijeka 

POVRATAK:  u kasnim večernjim satima - Rijeka

MINIMALAN BROJ OSOBA:  40 osoba

CIJENA:  1490,00 HRK

CIJENA FIRST MINUTE:  1390,00 HRK do 25.11.2019.

Cijena uključuje:
- prijevoz turističkim autobusom prema programu
- tri noćenja s doručkom u 1/2 sobi u hotelu 3*, jedna večera
- voditelja putovanja
-  pripremu i organizaciju putovanja
i osiguranje od odgovornosti

Cijena ne uključuje:
- ulaznicu u dvorac cca 10 eur po osobi
- boravišnu pristojbu cca 2 eur
- ulaznice i sadržaje koji se naplaćuju
-  putno osiguranje (postoji mogućnost naknadnog ugovaranja osiguranja)

Način plaćanja:

- općom uplatnicom
- internet bankarstvom
- online karticama: Maestro, Mastercard i Visa
- za potvrdu rezervaciju obavezna uplata 500 kuna, a ostatak najkasnije 7 dana prije putovanja.

Napomene:
Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika, kao i pravo promjene satnice ili elemenata programa ako je to (zbog nepredviđenih okolnosti) neophodno, no obvezuje se program ispuniti u cijelosti.

Prilikom uplate rezervacije preporučujemo uplatiti: osiguranje od rizika otkaza putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage te dobrovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu.

Vodimo vas u Krakow, gdje tradicija održavanja Božićnog sajma traje već stoljećima na istom trgu, te se trajno upisuje u kalendar zimskih događanja u centru grada. To uvelike utječe na promociju i prepoznatljivost Krakowa u Europi i u svijetu. Njihov pompozni karakter uvodi nas u blagdanski ugođaj te čini glavni trg još više raznobojnim i primavljivim. Trgovci nude širok izbor božićnih artikala, poput božićnih ukrasa za bor, ručnog rada, kućanske dekoracije, svečanu keramiku, proizvoda od vune i drva, umjetničkog stakla, nakita, suvenira, razglednica i kalendara. Može se probati bezbroj božićnih jela, tradicionalnog dimljenog sira ˝oscypek˝, raznolikosti s roštilja s dodatkom specijalnog umaka od brusnice te popiti kuhano vino sa začinima ˝grzaniec galicyjski˝. Štoviše, ima tamo mnogo više za probati, npr. pečene bademe, orahe u karameli i kestene, fantastične medenjake i božićne kekse sa cimetom i tematskim ukrasima, slatkiše u čokoladi i marcipanu.

1. Dan - 20.12.2019. – RIJEKA - KRAKOW
Polazak autobusa u 6:00 sati iz Rijeke, s Jelačićevog trga. Vožnja autobusom uz usputna zaustavljanja radi odmora. Po dolasku u Krakow, smještaj u hotelu i večera. Nakon toga slijedi šetnja s pratiteljem putovanja do Božićnog sajma i prvo upoznavanje živahnog centra grada. Slobodno vrijeme za uživanje u Božićnom sajmu. Noćenje u hotelu.

2. Dan - 21.12.2019. – KRAKOW
Doručak. Razgled grada, koji je bio prijestolnica Poljske do 17.st. a također i jedan od religijskih, znanstvenih i kulturnih centara srednje Europe. Krakow se nalazi na listi svjetske baštine UNESCO-a zbog sačuvanog arhitektonsko - umjetničkog bogatstva. Opcionalni posjet kraljevskom dvorcu na brdašcu Wawelu s predivnim panoramskim pogledom na grad i rijeku Wislu, gdje se nalazi kraljevski dvorac, jedan od najljepših renesansnih palača Europe i Katedrala, mjesto krunjenja poljskih kraljeva. Ovdje je doneseno bezbroj odluka koje su oblikovalepoljsku povijest i živote građana. Također opcionalan posjet Podzemnom gradu na glavnom trgu, u čijoj blizini se također može posjetiti najstariju zgradu Krakowske Akademije ˝Collegium Maius˝. Noćenje u hotelu.

3. Dan - 22.12.2019. – KRAKOW
Doručak i mogućnost opcionalnog izleta u rudnik soli Wieliczka koji je podzemno carstvo s predivno ukrašenim i osvijetljenim prostorijama od kojih su neke na dubini i do 150m. Ovaj UNESCOV rudnik soli sadrži i čuvenu kapelu sv. Kinge u kojoj se nalaze veliki lusteri napravčjeni od soli s posebnim magičnim ugođajem. Povratak u Krakow i slobodno vrijeme za uživanje u božićnom sajmu, istraživanje i posjet prema vašim željama. Noćenje u hotelu.

4. Dan - 23.12.2019. – KRAKOW - BRATISLAVA - RIJEKA
Doručak, odjava iz hotela i vožnja autobusom prema Bratislavi. Dolazak u Bratislavu i šetnja starom povijesnom jezgrom u kojoj se nalazi glavni trg sa starom gradskom vijećnicom i Rolandovom fontanom, vrata s tornjem iz 14. st., palače, Slovačko naradno kazalište. Slobodno vrijeme za uživanje u predbožićnom ugođaju sa bogatim gastronomskim delicijama. Povratak prema Rijeci i dolazak u kasnim večernjim satima.
IZRAČUN CIJENE
- unesite kod za popust
Molimo Vas izaberite datum i broj osoba kako bi mogli izračunati cijenu!
Rezervirajte sa garantiranom sigurnošću, efikasno, brzo i sigurno.

Posebne ponude - smještaj


Adriatic active tours

Matulji, Opatija
Kvarner, Hrvatska
+385 91 5922 561
info@adriatic-active-tours.hr


Organiziramo ture, boravke i izlete prema Vašim željama. Ukoliko imate neko pitanje slobodno nas kontaktirajte:

POŠALJITE UPIT

Prijavite se na newsletter.