facebook skype email
Rezervirajte online ili nazovite
+385 91 5922 561
SMJEŠTAJ
AKTIVNI ODMOR I TURE
ADVENT U BUDIMPEŠTI IZ RIJEKE
  • ADVENT U BUDIMPEŠTI IZ RIJEKE
  • ADVENT U BUDIMPEŠTI IZ RIJEKE
  • ADVENT U BUDIMPEŠTI IZ RIJEKE
  • ADVENT U BUDIMPEŠTI IZ RIJEKE
  • ADVENT U BUDIMPEŠTI IZ RIJEKE
  • ADVENT U BUDIMPEŠTI IZ RIJEKE
  • ADVENT U BUDIMPEŠTI IZ RIJEKE
  • ADVENT U BUDIMPEŠTI IZ RIJEKE

ADVENT U BUDIMPEŠTI IZ RIJEKE


PUTOVANJE U BUDIMPEŠTU IZ RIJEKE! Vodimo vas u Budimpeštu, jednu od omiljenih europskih destinacija!

POLAZAK:  07.-08.12.2019.

POLAZAK:  06:00  Rijeka 

POVRATAK:  u kasnim večernjim satima - Rijeka

MINIMALAN BROJ OSOBA:  40 osoba

CIJENA:  820,00 HRK

CIJENA FIRST MINUTE:  720,00 HRK do 25.10.2019.

Cijena uključuje:
- prijevoz turističkim autobusom prema programu
- jedno noćenje s doručkom u 1/2 sobi u hotelu
- voditelja putovanja
-  pripremu i organizaciju putovanja

Cijena ne uključuje:
- vožnju Dunavom cca 15 eur, večera u čardi s folklornim programom cca 25 eur
- boravišnu pristojbu cca 2 eur
- ulaznice i sadržaje koji se naplaćuju
-  putno osiguranje (postoji mogućnost naknadnog ugovaranja osiguranja)

Način plaćanja:

- općom uplatnicom
- internet bankarstvom
- online karticama: Maestro, Mastercard i Visa
- za potvrdu rezervaciju obavezna uplata 300 kuna, a ostatak najkasnije 7 dana prije putovanja.

Napomene:
Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika, kao i pravo promjene satnice ili elemenata programa ako je to (zbog nepredviđenih okolnosti) neophodno, no obvezuje se program ispuniti u cijelosti.

Prilikom uplate rezervacije preporučujemo uplatiti: osiguranje od rizika otkaza putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage te dobrovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu.

Vodimo Vas na čarobni Advent u Budimpeštu- kraljicu Dunava poznatu po brojnim znamenitostima i događajima. Uživat ćete u bogatom božićnom programu, koji se ubraja među najraznolikije u Europi.
Glavni božićni sajam održava se na trgu Vorosmartiyu u blizini Lančanog mosta i slavnog Parlamenta. Sajam svake godine privuče stotine tisuća posjetitelja, brojne izlagače kao i zanimljiva popratna događanja – od glazbenih nastupa, preko radionica do lutkarskog kazališta za djecu. Čuvena kavana Gerbeaud ističe se posebno svojim ukrašenim pročeljem i velikim adventskim vijencem te najfinijom gastronomskom ponudom. Trgom se širi neodoljivi miris mađarskih specijaliteta i ostalih jela tipičnih za ovakve prigode ; kobasice, gulaš, savijače, langošice, pečeni kesteni, kuhano vino i drugi prigodni napitci itd.
Božični sajam kod Bazilike sv. Stijepana svojim ugođajem gotovo nadmašuje sajam na Vorosmartiyu u čijoj se u blizini nalazi. Sredinom Trga sv. Stjepana dominira klizalište oko kojeg se nalaze štandovi s raznolikom gastronomskom ponudom. Spektakularna rasvjta i projekcije na pročelju bazilike održavaju se nakon zalaza sunca.
Budimpešta je jedan od kulturuloški najvažnijih gradova u ovom djelu Europe s brojnim UNESCO-vim spomenicima. Nazivaju je „Parizom Istoka“. Postala je jedinstveni grad 1873. spajanjem Budima i Starog Budima na desnoj obali Dunava s Peštom na lijevoj obali. Mađarska je prijestolnica koja broji više od 1,7 milijuna stanovnika. Omiljena je europska destinacija kojoj se rado vraća zbog dobre zabave, vrhunske kuhinje, povoljnih cijena, predivne arhitekture građevina i mostova, jedinstvenih termi, brižljivo uređenih parkova, sjajnih vidika koji ostavljaju bez daha, zanimljivih priča..

PROGRAM PUTOVANJA:

1. Dan - 07.12.2019. – RIJEKA - BUDIMPEŠTA

Polazak autobusa u 6:00 sati iz Rijeke, s Jelačićevog trga. Vožnja autobusom uz usputna zaustavljanja radi odmora. Po dolasku u Budimpeštu, slijedi šetnja s pratiteljom putovanja najpoznatijom trgovačkom Vaci ulicom prepunom trgovina i ugostiteljskih lokala do tržnice Nagy Vasarcarnok gdje se možete opskrbiti sviježim namirnicama poput kobasica, raznih vrsta začinskih paprika, rakija, vina, zalogajnica s popularnim savijačama i gulaš juhama, ima nacionalnih proizvodia i suvenira. Ponovno okupljanje i nastavak šetnje do impresivne Bazilike Sv. Stjepana te do čuvene Gerbeaud slastičarne s ukusnim kolačima. Smještaj u hotelu i kratki odmor. Preporučujemo i organiziramo fakultativnu plovidbu Dunavom navečer, uz prigodnu čašu šampanjca te glazbu i atmosferu stare monarhije, doživjet ćete romantičnu prijestolnicu s rijeke uz obale Margaretinog otoka, ispod mostova, s panoramskim pogledom na budimsku i peštansku stranu grada. Fakultativni odlazak na večeru u čardu „Vinske katakombe“ . Uživat ćete u tradicionlnim jelima mađarske kuhinje, piću kao i folkrolnom programu uz pratnju ciganskog orkestra. Noćenje u hotelu.

2. Dan - 08.12.2019. – BUDIMPEŠTA - RIJEKA

Doručak. Razgled grada autobusom i pješice približit će nam najvažnije povijesne znamenitosti i zanimljivosti Budimpešte; Trg Heroja podignut za tisuću godina dolaska Mađara, aveniju Andrassy najljepšu gradsku ulicu s neorenesansnim vilama i palačama te Operom, neogotičku zgradu mađarskog Parlamenta, poznate dunavske mostove, povjesni Budim s kraljevskom palačom, ribarskom utvrdom i crkvom Matijaša Korvina, Brdo Gellert s utvrdom - Citadelom... Po završetku razgleda kreće slobodno vrijeme u povjesnoj jezgri Budima. Odlazak iz Budimpešte u popodnevnim satima uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Dolazak u Rijeku u kasnim večernjim satima.
Cijena uključuje:
- prijevoz turističkim autobusom prema programu
- jedno noćenje s doručkom u 1/2 sobi u hotelu
- voditelja putovanja
- pripremu i organizaciju putovanja

Cijena ne uključuje:
- vožnju Dunavom cca 15 eur, večera u čardi s folklornim programom cca 25 eur
- boravišnu pristojbu cca 2 eur
- ulaznice i sadržaje koji se naplaćuju
- putno osiguranje (postoji mogućnost naknadnog ugovaranja osiguranja)
IZRAČUN CIJENE
- unesite kod za popust
Molimo Vas izaberite datum i broj osoba kako bi mogli izračunati cijenu!
Rezervirajte sa garantiranom sigurnošću, efikasno, brzo i sigurno.

Posebne ponude - smještaj


Adriatic active tours

Matulji, Opatija
Kvarner, Hrvatska
+385 91 5922 561
info@adriatic-active-tours.hr


Organiziramo ture, boravke i izlete prema Vašim željama. Ukoliko imate neko pitanje slobodno nas kontaktirajte:

POŠALJITE UPIT

Prijavite se na newsletter.